Pakketten

Plan@Wood biedt u de mogelijkheid om uw pakket zo compleet te maken als u zelf wilt. Wilt u slechts het product of wilt u het totale pakket inclusief hergebruik? De keuze is aan u! Met de volgende vier opties bent u zeer flexibel:

Product Totaal Pakket

De combinatie van het juiste hout, behandeling en coating leveren een totaal product dat garant staat voor kwaliteit en zekerheid. De montage, het onderhoud en mogelijkheden voor hergebruik zijn geen onderdeel van dit pakket.

Montage Totaal Pakket

De combinatie van het juiste product, detaillering en montage bieden een totale houten gevel die garant staat voor een passende afwerking. Het onderhoud en mogelijkheden voor hergebruik zijn geen onderdeel van dit pakket.

Onderhoud Totaal Pakket

De combinatie van het juiste product, montage en onderhoud bieden een houten gevel met blijvende garantie voor een mooie uitstraling en veiligheid. Mogelijkheden voor hergebruik zijn geen onderdeel van dit pakket.

Hergebruik Totaal Pakket

De combinatie van het juiste product, montage, onderhoud en hergebruik bieden een volledige aanpak voor houten gevels. Hiermee ontstaat een volledig circulair concept.

Bekijk in één overzicht wat u in uw pakket wilt hebben:

Keuzetabel plan@wood

Totaaloplossing voor houten gevelbekleding