Foreco

Logo Foreco Innovatief in hout

Foreco, gevestigd in Dalfsen, staat voor een compleet assortiment houtproducten. Variƫrend van gezaagd hout en rondhout tot nieuwe houtspecialiteiten. Met duurzame houtproducten worden doordachte oplossingen geboden voor veilig en duurzaam bouwen. Foreco is sinds 1983 actief als innovatieve en professionele speler in de houtsector. In Dalfsen worden houtproducten voor de professionele en particuliere markt ontwikkeld, geproduceerd en verhandeld. Samen met diverse partijen worden er hoogwaardige nieuwbouw- en renovatieprojecten geboden.

Binnen het Plan@Wood is Foreco Dalfsen de houtspecialist waarbij een juiste selectie wordt gemaakt van de houtsoort. Er wordt een selectie gemaakt van drie soorten hout:

  • WaxedWood: verduurzaamd hout met een waterwerende werking
  • SafeWood: brandvertragend behandeld hout voor veilige toepassing van hout
  • NobelWood: een alternatief voor tropisch hardhout

Logo Foreco Houtconstructies

Foreco Houtconstructies te Noordeloos is de specialist in projecten met hout voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit sleutelwoorden zijn. Het bedrijf bestaat uit een timmerfabriek en meerdere ploegen ervaren timmerlieden die diverse werkzaamheden uitvoeren op de bouw. In de timmerfabriek worden alle prefab te maken elementen strak en maatvast in elkaar gezet. Prefabricage betekent een zorgeloze productie en flexibele voorbereiding onder ideale omstandigheden.

Binnen Plan@Wood is Foreco Houtconstructies de partij die de detaillering en montage van de houten gevel op zich neemt.

KlaasJan Swager - vertegenwoordiger van Foreco
KlaasJan Swager – vertegenwoordiger van Foreco
Iris Pronk - vertegenwoordiger van Foreco
Iris Pronk – vertegenwoordiger van Foreco

Totaaloplossing voor houten gevelbekleding